/

31 januariIgår vare fredag och då var det fest på schemat. Först förfest hos Evelina innan vi alla drog vidare till Tilde. Kvällen var rätt lyckad men åt slutet blev det inget vidare. Idag kom Moa in med frukost på sängen och vi kollade ett avsnitt av gossip girl innan jag drog hem. Sen dess har jag städat och börjat rensa mitt rum för ska möblera om här, har sovit och ätit. Inte så händelserik dag men de funkar.
/

28/1


Enda sen i söndags har jag inte mått bra, men tog mig till skolan i måndags och klarade en lektion sen fick jag dra hem. Visade sig att jag hade över 39 graders feber. Så har varit hemma sen dess och bara legat i soffläge. Har mått piss och inte haft ork för nåt. Imorgon blire skola även fast jag inte är helt frisk.

Nu ska jag kolla gossip girl och dricka upp min varma choklad. Sorry för tråkigt inlägg men ville bara uppdatera och visa att jag lever. Lovar att skriva roligare inlägg till helgen. 
/

01:27Min lördags kväll har besått av middag hemma hos Moa med massa god mat och efterrätt men även trevligt sällskap. Sen var vi även på noa & loves fest en stund. Grym kväll helt enkelt. Har precis kollat klart gossip girl och ska sova nu, hörs.