/

16:51


Bildbrist därav får ni denna bild, dock har jag j klippt min men lurade folk om de hehe... Behöver dock klippa mig kanske ska klippa mig så då? ;)

Nej men idag började vi vid 10 och självklart är två lektioner inställda så vi hade håla i 3 timmar. På den pluggade jag sen drog jag och Evelina och kollade runt i lite affärer och köpte med oss lunch och satte oss ute. Nu ska jag käka sen plugga lite sen blir det bodyattack!
/

tpl

Drog hem från skolan förut för mådde så illa. Haft problem med min skoldator och lämnade in den och fick besked att den inte går att rädda så alla mina arbeten går inte att nå, vet ni hur jävla förbannad jag är eller? Måste skriva klart två arbeten till ikväll och mår typ illa för jag känner mig så stressad. Och så får jag alltid sån presentations ångest när det gäller arbeten för vill alltid att dem ska bli så bra som möjligt med utvecklade ord. Får typ panik. Måste låta dö löjligt men sån är jag. Så resten av dagen består av plugg 24/7. Ja jag hatar min skoldator.
/

Måndag


Måndag igen då och det betyder skola, har bara två lektioner idag så ska inte direkt klaga. Eftersom jag börjar vid 11 ska jag kolla ett avsnitt av thw killing innan jag drar. Sen ikväll blir det Tabata och plugg för min del så ja inget speciellt händer idag direkt. Hejsvejs