/

De två senaste dagarnaIgår slingade jag Elise hår, vi köpte även pizza sen drog vi på bio och det var den nya skräckfilmen, grym! Sen när vi kom hem kollade vi på livesändningen av tre kändisar i ett spökhus sen somnade vi.
Idag åkte vi + Mathilda ut till gränsö där vi gick en långpromenad i det fina vädret, super mysigt. Sen dess har vi bara kollat pH och sovit. Ska gå ner och hjälpa min syster med maten sen ska vi käka sen ska Elise hem, ska bli sjukt tråkigt... När jag har vinkat av Elise sen ska jag hem till min saknade pojkvän!
/

21:00


Inte bloggat på hela helgen så kommer inte ihåg vad jag gjorde xd Igår kom Elise hit så vi köpte massa gott och myste framför två filmer med min syster. Idag har vi varit på stan, fikat hos mun mormor, jag har varit hos frisören och klippt & färgat sen har vi även träffat Moa och Mathilda en stund. Nu ska vi äta kvällsmat framför en film.
/

TORSDAG


Min torsdag har varit väldigt chill. Slutade halv 2 då drog jag hem en snabbis innan jag tog en vända till gymmet där jag körde armar. Nu ska jag hoppa in i duschen sen skriva klart ett arbete sen har jag inget mer plugg innan lovet! Efter det blire serier resten av dagen, fint.