/ +7L/8L /

OM KVÄLLEN

Hej på er! Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag ska sova tänkte jag. Fredag idag och jag har spenderat den på bästa sätt. Vid 7 gick Jag & Emma bort till Johan där massa killar i klassen va, där käkade vi,fikade,firade Alfred,kolla film,gick promenad,skrattade & pratade i mängder, super rolig kväll! Vi avslutade kvällen med en promenad hem i regnet klockan halv 2 på natten, mys. Är dock blöt som en slickad katt nu men har precis krypit ner i sängen så ska sova nu men vi hörs på måndag puss.

/

NYSTART PÅ MÅNDAG MED BLOGGEN

Tänkte bara säga att bloggen kommer stå still tills på måndag. Då kommer jag börja om en nystart med ordentliga bilder,ny fräsch design & roligare inlägg helt enkelt. Hoppas ni kikar in på måndag, ses då!

/

26 AUGUSTI

Fått lite meddelanden,kommentarer osv att jag ska forsätta blogga och inte ha bloggpaus så då får jag väl forsätta blogga I guess. Måste få tag i någon snäll själ som ska fixa min bloggdesign, har även bestämt fotografering med Nelly så då kommer bilder. Ska bli bättre att ta bilder med kameran osv men det är inte ju inte så jätte lätt att veta vad man ska ta kort på eftersom det är typ skola,träning på vardagar. Men jag kommer nog på nåt!

Måndag idag då och jag har gått i skolan, sista lektionen var idrott då vi var nere på VO, sjukt varmt men överlevde. Cyklade hem med Nelly, när jag kom hem lagade jag mat sen drog jag ut och sprang. Efter det körde jag ett styrkepass, sjukt skönt! Har precis duschat och sitter och kollar idol & har hårinpackning i håret. Längtar verkligen till att tvätta mitt hår haha det är sjukt men det är bara att följa frisörens råd... Men ska forsätta kolla nu, vi hörs.