/

VIDEOFYME / INSTAGRAM

bloggen kanske inte blir så uppdaterad idag men ni får stå ut, jag finns ju även på 2 andra ställen.. men ska försöka  mobilblogga senare , puss.
 
instagram: @jennyprivat (den är privat men om du känner mig så följ
 
videofyme: @j3nnny
/

NYÅRS PLANERsitter här framför datan i myskläder och osminkad så därför jag knappt vill va med på bilderna.... nyår idag då? är ni taggade? själv är jag inte riktigt taggad faktist, har inte fått känslan att det är nyår men aja. har inga kläder att ha och orkar inte bry mig... haha skoja bara! men ska bara skriva klart det här inlägget sen fixa mig höhö.
 
kvällens planer blir att möta upp tjejerna (emma,emma,emelie,tilda,emmie) så drar vi och handlar, sen till emma och laga mat. Sen drar vi oss bort till emelies crib typ sen ska vi till stan vid 12 för att träffa folk och kolla fyverkerierna så ah så ser min nyår ut. 

Men nu ska jag ska testa massa olika outfits och börja fixa mig annars blir jag aldrig klar... måste även tagga lite så får väl dunka musik samtidigt, seså postitiv nu jenny gogogo jenny.
/

29 DECEMER.

ÅHHH har typ inga bilder som jag kan bjuda på så det får duga med en iphonebild i det här inlägget...
Idag då, vaknade vid 10 typ så gjorde mig iordning sen drog jag ner på stan med mamma & pappa. Fick med mig en tröja hem, sen drog vi till mio där vi gick runt flera varv där för att kolla på massa saker och vart helt slut i benen för dom har byggt ut det så de är ass stort.. om ni ville veta. Iallfall, när jag kom hem så la jag mig i sängen och kollade film. Sen drog jag & min familj hem till jonathan för att fira han. Vi käkade där och firade han men drog hem efter maten med syster. Har hela nedervåningen för mig själv så dunkar lite musik och kollar på massa kläder.
 
är lite sur och deprimerad typ för tröjan jag beställde kanske inte ens kommer innan nyår så har ingen att ha på mig, vilket jävla I-lands problem jag har. tpl tpl tpl , bajsbajsbajs.