/ videor /

Inköp - ullared

#new #inköp #ullared #haul

/

SUNDAY

Igår träffade jag saknade Mira! Vi hade inte träffats på 4 månader så det var på tiden att ses igen. Vi åt gott och snackade om allt vi missat. På kvällen drog jag hem till Oscar där det vankades grillfest med killarna från klassen + Emma,Jag,Hanna & Felicia. 

Idag vaknade jag vid 8 då drog jag ut och sprang, gick även en sväng med Morris. Har även varit med min familj hos min gudmor och fikat & nu på kvällskvisten kom min mormor hem från Spanien efter 4 månader så super kul att träffa henne. Nu sitter hela familjen + mormor och äter fruktsallad och glass och kollar tv. Ska sova tidigt ikväll eftersom jag ska upp reda vid 4 inatt då jag ska till ullared så är ledig från skolan, klagar inte direkt höhö. Puss


/

12:05


Yesterday:  igår träffade jag dessa roliga folk. Vi gick promenad, körde gta, lyssna på musik och bara chillade. Bra fredags kväll!!

Nu ska jag snöra på träningsskorna och dra ut och springa lite sen blire att kolla portkod 1321 marathon sen ikväll ska jag och min familj in till grannen och käka lite mat. Så ser min lördag ut, puss.

Jo juste det!! Skulle nämna att en nu bloggdesign är pågång. När den är klar börjar jag blogga som vanligt puss.