/ +2o12 /

// when the music makes you move

idag har jag inte gjort så mycket har iallfall tagit 3 promenader i regnet och det slutade med 6,16 km totalt och jag är nöjd! men iallfall nu ska jag kolla prettylittle liars sen sova för imorgon ska jag upp tidigt för jag ska iväg men vart?... det får ni veta imorgon då jag kommer blogga från mobilen puss!
/ +2o12 /

// school

sitter atm i skolan och har typ håltimma i en timma och en halv timma så passar på att blogga lite. slutar iallfall 3 idag då jag måste gå hem i regnet, kul! men iallfall måste plugga för ligger efter så ska ta igen lite men får se vad som händer sen men vi hörs puss

/ +2o12 /

// My love

nu under kvällen cyklade jag och sanna ut till stallet såhär lite spontant på kvällskvisten. var hur kul som helst att träffa mitt lilla hjärta! lät henne beta lite gräs medans jag borstade henne och sen sprang och busade lite med henne och det gillade hon. gav henne massa pussar och myste sen åkte jag hem! nu har jag precis duschat och ska sova för har så sjukt ont i mina ben och vill bara somna för just nu darrar dom åhhh vad jag hatar det!!