/

Lugn lördag


Dagen har besått av en sväng på stan med Moa, mello häng och snack med mina bästa. Nu försöker jag checka av plugg i brist på annat och göra. 
/

Tgif


Igår efter skolan drog Jag,Nelly,Hilma,Paulina och Natalie hem till Evelina där vi kollade skräckfilm och snackade. Kom hem rätt sent så pluggade och åt sen vare dags att sova.

Idag var det sovmorgon, 2 lektioner pp schemat sen slutade jag vid tio över 1. Drog direkt till gymmet och efter det somnade jag när jag kom hem. Sen dess har jag kollat på film och ätit pizza med min syster. Resten av kvällen blir bara att ta de lungt för haft svårt att sova hela veckan så är helt död, vi hörs.
/

250215

Idag har det varit en otroligt skön dag i skolan. Fick sms om att första lektionen var inställd så fick sovmorgon till tio. Sen flöt lektionerna på och sista lektionen blev också inställd så slutade vid 1. Drog hem och somnade på soffan, kollade tv, käkade och följde med och handlade. Händer inget specifikt i mitt liv, borde egentligen plugga men orkar inte fokusera på det. När livet kommer emellan är inte plugget det första man prioterar. Livet är rörigt därav blir bloggen rörig och tråkig, men jag lovar, att med tiden kommer det bli bättre. Men måste fokusera på mig själv i dagsläget.