/

2015 is coming


Igår var jag och gymmade, var på stan med Nelly och färgade även hennes hår. Hängde med mina föräldrar och handlade och fick med mig lite behövliga saker tills idag. 

Idag är det nyårsafton jag ska fira den med Alex + hans familj och några andra. Ska bli kul och jag är super taggad för ett nytt år! 2015 is coming!!!
/

29/12


Igår var jag iväg på lite ärenden med mamma. Bockade även av ett armpass med Emma. På kvällen kom Alex hit och så drog vi och åkte pulka, sen kollade vi film, efter de somnade jag i hans famn. Vi sov till halv 12 och han drog en timma senare, då kom Malin hit. Vi har pratat,fikat, varit ute vid lager och på stan och käkat. Nu ska jag kolla tv med mamma sedan film.
/

25-12-14


Idag tittade solen fram under förmiddagen så hängde med Mathilda ut till stallet. Vi fordrade, mockade och allt det där som hör till. Men vi försökte oss även på att julpyntar och det gick ju inte så värst haha, vi försökte iallfall hehe. När jag kom hem var jag typ som en isbit så hoppade in i en varm dusch i följd av myskläder, kopp varm choklad och två filmer. Vid 5 var vi bortbjudna på käk. Gick sedan en promenad med Nelly innan jag satt mig tillrätta i soffan framför en film.