/ +allmänt /

valborg

nu ska jag åka & köpa godis sedan åker jag och familjen vidare till lena,magnus,tove och felix där vi ska fira valborg och grilla blir det. kanske vi går och kollar majbrasan men det är sånt som märks men vi hörs !

skön den ser ut !
/ +allmänt /

överraskning

hejsvejs ! ni får ursäkta för dåligt bloggande nu i helgen men har haft annat för mig för ville inte avslöja vad jag gjorde igår för ville ha det som en överrasknign till idag men sov iallfall i stallet med nelly,alva & sanna !
vi körde irlänskjulafton , prata , sa godnatt till shettisarna , och vi var pigga inte mycket timmars sömn men när vi vaknade åt vi frukost sen gick jag och hämtade lina och red i paddocken . fick stressa vidare till nästa stall där jag red ridlektion på June gick toppen ! men kom nyss hem och ska gå upp och duscha sedan sova någon timmer eller två om jag  ska orka med att fira valborsmässafton ikväll . Men vi hörs , se you later alligator
/ +allmänt /

-

hej ! idag så hämtade jag lina och borsta sedan longera jag i paddocken & det gick super ! men duschade av henne och släppte ut henne . gick ner till sjön där sanna,alva,nelly var och vi satt och prata i solen.
men kommer inte bli någon uppdatering ikväll men ni får stå ut men i morgon har jag ridlektion men vi hörs !