/ +min dag /

// 30 JUNI

"hola amigos!!" vart ute och sprungit intervall i 20 minuter och nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis sedan laga tacos med hedda och bella sen blir det mys framför film eftersom jag är barnvakt i kväll så ska bara ta det lungt resten av kvällen men vi hörs puss.
       
/ +2o12 /

// FRÅGESTUND

är fett sur just nu för det blir ju inget danmark pga av en andledning och har endå sett fram emot eftersom jag skulle shoppa osånt istället så istället för det ska vi hitta på något annat istället för det och det snackas om att vi ska åka ........ istället fett kul om det blir så gash!! ..
                 
/ +2o12 / +min dag / +sommar /

// amazing day

 
Bjuder på 12 bilder från igår som är tagna med min kamera. 
 
Iallfall nu ska jag berätta om gårdagen för er, vaknade och började fixa iordning mig sen tog jag en promenad upp till coop där busshållsplatsen va. Mötte upp elin och alexandra där då vi tog bussen upp till loftahammar. Mötte upp viktor där och sen åkte vi ner till vattnet och sen tog en glass. Lite senare drog vi bort till ridlägret där vi var förra året och hälsade på hästarna, sen gick vi och kolla uppvisningen sen åkte vi moppe tillbaka till buss station. Satt där och väntade på bussen sen åkte vi hem, och när jag kom hem på kvällen så hade vi grillfest på gården så käkade grillat,spelade gitarr & sjöng, lekte med alla barnen och så. Sen vid elva drog jag och bella & mötte upp sanna så spelade vi fotboll en stund och sen snackade sen gick vi hem vid halv tolv då jag typ somnade direkt. Och idag vaknade jag vid 2 hehe och har inte gjort så mycket sen dess men nu ska jag gå upp och sätta på mig träningskläder sedan dra ut och springa en stund så vi hörs sen pussar.