/

// kan inte ladda upp bilder.

hej på er. kör på lite snabb uppdatering innan jag drar vidare bort till emma. snart blir jag upphämtad av moa och nelly så drar vi bort till emma. sen ska vi ner på stan och äta thai/kina mat kommer inte ihåg. sen köper vi lite gott och sen drar vi hem till emma och sover där , låter perfekt i mina öron! kommer inte uppdatera något men vi hörs imorgon, jo föresten! jag tar inte med kameran så får se om dom tar någon iphonebild som jag kan sno eller nåt men vi hörs puss.
 
jag kan inte ladda upp bilder?! så ah ni får stå ut så länge.
/

// HALLOWEEN

bjuder på 2 riktigt fräscha bilder mig och mina syskon från igår när vi sminkade oss lite fult. Tyckte bilderna passade bra tills idag då det är halloween alltså sista dagen i oktober, sjukt vad tiden går snabbt! snart är det ju fan jul typ. Iallfall idag är det onsdag, får se vad jag hittar på men iallfall är det iallfall tjejkväll med ett par girls, det ska bli fett kul men annars så märks vad som händer under dagen puss.
/

// näst sista oktober

idag har det vart en lung dag helt enkelt kollat film,ute och gått i höstvädret med morris, pluggat osv. nu sitter jag här och gör en önskelista till jul HAHA bra liv men ah... ska sätta på en film till sen får jag se vad som händer.