/ + 2013 /

update from school

sitter atm i skolan och har fysik och det suger, saknar mina homies som är sjuka... aja har iallfall bockat av biologiprov så nu slipper jag det. slutar vid 4 med uteidrott, fyfan vad segt.. sen måste jag gå dit och hem wiho! men ska forsätta jobba nu men vi hörs sen puss.

/ + 2013 /

angående dålig uppdatering...

vet att bloggningen igår och idag har varit usel men har inte mått något vidare faktiskt. igår bröt jag ihop och tjöt konstant hela tiden. som tur var hade jag min underbara mamma som tröstade mig och sen även alla fina vänner! idag drog jag hem från skolan för orkade inte med, var så depp och tårarna bara brände innanför ögonlocken... vill helst inte ha frågor om varför jag bröt ihop osv för har redan berättat för mina nära oså så det räcka även om det inte direkt var så allvarligt är det personligt eftersom det gäller mig. ville bara berätta lite hur det låg till bara så ja nu vet ni, ska sova nu så godnatt.

/ + 2013 /

hästgrejer till salu.

är du intresserad så kommentera nedanför! (kan fraktas men då betalar du frakten). säljer dom för billiga priser eftersom jag vill ha bort dom för har ingen använding av det. kommentera vid intresse. btw, storlek på den mörkblåa ridvästen är: XS. Svarta ridvästen vet jag inte men kan kolla de om någon är intresserad. Dom fodrade kängorna är storlek 38! Allt säljes för en billiga slant.