/

YESTERDAY - GIRLS NIGHT

Igår var det tjejkväll at @emmas place med henne och Nelly. Vi köpte gott och åt det framför gossipgirl,
super mys! Vi träffade även några killar från klassen mitt i natten sen när vi kom hem vid 4 slocknade
vi alla tre i emmas säng. Idag händer inte så mycket, ska gå ner och hämta lite käk sen kolla oth.
 
 
/ videor /

DÖR

/ +vänner /

SÖDERTÄLJE/STOCKHOLM

Det var ett tag sen jag slängde in ett inlägg men det har inte hänt så mycket sen sist hehe. 

Fredags: Då åkte jag och Malin buss & tåg upp till Södertälje där vi blev upphämtade av Elise och hennes pappa. Vi handlade sen åkte vi hem till Elise och åt godis och snackade sen slocknade vi.

Lördags: Vi åkte in till Södertälje och shoppade lite, käkade på restaurang och åt mjukglass nere vid vattnet, super mysigt! Sen drog vi in till hjärna och gick runt där, hände inte så mycket där haha. När vi kom hem till Elise igen så kollade vi film och somnade typ direkt.

Söndag: Idag vaknade vi vid 8 då fixade vi iordning oss och sen gick ner och åt frukost och det var tända ljus på bordet och löv, super mysigt det med. Sen åkte vi in till Stockholm där vi gick runt i gallerian och shoppa lite. När vi har klara köpte vi lite fika. Sekunden efter fick vi springa som idioter för att hinna med tunnelbanan. När vi var framme vid folkkulturcentrum kramade vi alla protusare och den känslan var så härlig. Saknat alla så mycket! Vi kollade på bildspel,minglade,lekte och sen fick vi lite ensam tid för bara vår grupp så då kramades vi och pratade. Sen fick vi säga hejdå till några men dom flesta hängde med till TC då vi käkade romantisk middag på burger king haha. Sa hejdå till alla och hoppade på bussen och här sitter jag och Malin påväg hem igen. Känns så sjukt tråkigt att åka ifrån alla, saknar alla redan! Sjukt. Tänkte avsluta inlägget med lite bilder från helgen.