/ +2o12 /

jag förtjänar inte dom där orden


har packat klart nu och ska kolla bigbrother nu sen sova , imorgon taggar man frilufsliv då.. nja tveksamt haha men vi hörs mer imorgon innan jag drar så godnatt!

/ +2o12 /

flytta på dej.


tre bilder från skolan och ja jag bjuder stort på dom eftersom jag ser ut som ett träsktroll varsegoda!! men iallfall gick i skolan till halv fyra och dirket när jag kom hem drog jag och mammi till dollarstore,rusta & maxi för att köpa saker till imorgon. Och nu har jag precis vart ute med morris och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan köpa mjukis byxor till mig hehe. Sen när jag kommer hem måste jag packa hela kvällen för imorgon drar jag på hajk med klassen men bloggar imorgon innan jag åker så tar mer om det imorgon men vi hörs, puss!!

/ +2o12 /

ATM

atm suger min blogg jag vet, men på fredag så kanske jag och miranda ska knäppta lite bilder så då kommer det komma mer bilder, och en ny design kommer snart. Uppdateringen ska bli bättre och jag ska bli bättre på att uppdatera så snart blir bloggen bättre men ni får stå ut så länge ni är bäst!!